Tänään päätin leipoa kakun niistä aineista, mitä jääkaapista löytyy, eli tällainen tuli:
Pohja:
4 munaa
1 ½ dl sokeira
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ dl kaakaojauhetta
4. Levitä jäähtyneelle levylle: vadelmamarmeladia
sekoitin mukaan: 2 dl vispikermaa
4 liivatetta
5. Kääri rullalle ja anna hyytyä jääkaapissa puoli tuntia.
2,5 dl floravispiä
100 g valkosuklaata
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g mustikkahilloa
4 liivatetta
7. Vuoraa syvä kulho kelmulla ja leikkaa kääretortusta palat, vuoraa kulho niillä.
8. Kaada täyte kulhoon, leikkaa vielä palat päälle (kakun pohjaksi).
9. Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 3 tuntia, kumoa tarjoilualustalle.
Kommentit