Vanilja-valkosuklaa appelsiinitorttu
367088.jpg
Pohja: 100 g voita
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl vehnärouhetta
1 rkl kylmää vettä

Täyte: 250g flora vanillaa
200g appelsiinijogurttia
100g valkosuklaata sulatettuna
5 liivatelehteä

Koristelu: mitä vain marjoja

1. Sekoita taikinan aineet keskenään, kääri tuorekelmuun ja anna levätä kylmässä 1h.
2. Kauli taikina ja laita irtopohjavuokaan (24cm).
(kannattaa pistellä esim.haarukalla reikiä pohjaan)
3. Paista pohjaa +225 ast, 15 min.
4. Jäähdytä pohja ja irrota varovaisesti vuoasta.
5. Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.
6. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti ja koristele!