Tämä piirakka syntyi jääkaapissa olevista aineksista. Tuli aika juustoinen, mutta tosi hyvää!
367087.jpg
Pohja: 4 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
½ tl suolaa
100 g voita
Täyte: 2 prk tonnikalaa paloina öljyssä
200g ruohosipulituorejuustoa
200g juustoraastetta
100g aurajuustoa
100g herne-maissi-paprika sekoitusta
2 dl ruokakermaa
 3 kananmunaa
1 sipuli
lime pepper-maustetta

1. Sekoita taikinan raaka-aineet ja kääri tuorekelmuun, anna levätä 1h jääkaapissa.
2. Kauli taikina ja laita se irtopohjavuokaan (22cm).
Paista 5min. ilman täytettä.
3. Sekoita täytteen ainekset ja kaada vuokaan pohjan päälle.
4. Kypsennä +175 ast. n.45 min. uunin alatasossa. (Tai kun piirakka näyttää kypsältä)