Kakun täytin eilen ja tänä aamuna aloitin koristelemaan...olin pursotellut melkein koko kakun, kun kerma loppui. Jääkaapissa on aina kermaa, mutta nyt se oli totaalisesti loppu!
En kerennyt lähteä vauvan kanssa ostamaan enää lisää kermaakaan, joten piti vetää paletilla pursotukset pois, vähän harmitti...
Avasin valkosuklaalevyn ja siitä veitsellä vuolin ohuita rullia peittäen kerman.
Mansikat dippasin tummaan suklaaseen, olivat aika jättikokoa!

Mansikkasuklaa-kakku
611556.jpg
Pohja:
8 munan
Täyte:
6 dl vispikermaa vaahdotettuna
200 g maitorahkaa
500 g mansikoita
100 g valkosuklaata rouhittuna
2 tl vaniljasokeria
½-1 dl sokeria
 6 liivatelehteä
300 g vadelmamarmeladia (ei ollut mansikkamarmeladia)
Kostutus:
10 % sokerivesi jossa ripaus rommiaromia
Koristelu:
kermavaahtoa
valkosuklaata
mansikoita

1. Vaahdota kerma löysäksi ja lisää siihen maitorahka, valutetut mansikat (jos käyttää pakkasmansikoita), sekä valkosuklaa ja sokerit.
2. Lisää liotetut liivatteet ohuena nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen.
3. Kokoa kakku kelmutettuun kakkuvuokaan. Aseta pohjalle kakkupohja, kostuta se ja sivele ohuesti marmeladia. Laita puolet täytteestä päälle.
4. Laita toinen kakkupohja, kostutus sekä taas ohuelti marmeladia, lisää loput täytteet. Vielä päälle viimeinen kakkupohja sekä kostutus.
5. Anna hyytyä yön yli, kumoa ja koristele mielesi mukaan!