Kauppoihin on tullut uutta hyytelösokeri multia, tästä on ollutkin jo keskustelua ja päätin kokeilla sitä.
Se on kasvipohjainen tuote, josta voi tehdä hyytelöitä, kakkujen kuorrutuksia, hedelmä- ja maitopohjaisia jälkiruokia.
Se on tavallista hyytelösokeria makeampaa, joten sokeria ei tarvitse lisätä ollenkaan.
Kokeilin tätä jälkiruokiin, lapsista oli aika makean makuista!

Vaniljajälkkäri

697813.jpg
4 dl kermaa
1½ dl hyytelösokeri multia
200 g vaniljatuorejuustoa

1. Sekoita kerma ja hyytelösokeri kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin ½ minuuttia. Nosta pois liedeltä.
2. Lisää vaniljatuorejuusto ja hämmennä kunnes seos on tasaista. Annostele jälkiruokakulhoihin. Anna hyytyä jääkaapissa ja koristele mielesi mukaan!

Ps: Olisi pitänyt laittaa ehkä enemmän multia, seos ei hyytynyt lohkeilevaksi. Mutta jo tämä määrä sokeria teki jälkiruoasta aika imelän.