Piti tehdä kakkua, että sai tyhjennettyä kaapista kermoja, marmeladeja jne.
Koristelu on aika yksinkertainen kun en ehtinyt paneutua kummoisempaan...
No, nyt huomaan kuvasta, että myös tuohon koskettimien alapuolelle olisi myös voinut laittaa mustan marsipaaninauhan erottamaan koskettimet kakun pinnasta. No voi hitsi!

Piano

894720.jpg
Pohja:
6 kananmunaa
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Hedelmätäyte:
6 dl vispikermaa
½ dl vanilliinikreemijauhetta
2 banaania
 100 g omenamarmeladia
 100 g mansikkamarmeladia
Kostutus:
2½-3 dl vaniljasokerilla maustettua maitoa
Kuorrutus:
n. 300-400 g marsipaania
(en punninnut)
1. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot keskenään ja lisää siivilän läpi käsin sekoittaen joukkoon.
2. Kaada massa voideltuun kakkuvuokaan ja paista +175 ast. noin 40 minuuttia.
3. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.
4. Leikkaa kakku 3 osaan sahalaitaisella veitsellä.
894721.jpg
5. Vaahdota kerma löysästi ja vatkaa joukkoon vanilliinikreemijauhe. Murskaa banaanit.
6.. Kostuta alin kakkupohja. Levitä pohjan päälle omenamarmeladia ja murskattua banaania, lisää vajaa puolet kermatäytteestä. Laita toinen kakkupohja päälle, kostutus ja levitä sitten mansikkamarmeladi sekä loput banaanimurskat. Lisää vielä kermatäytettä, jätä noin 2 dl loppukuorrutukseen.
894722.jpg
7. Kostuta vielä ylin pohja ja sivele loput kermat kakun pinnalle marsipaanille tarttumapinnaksi.
8. Kaulitse marsipaani noin 2-3mm:n paksuiseksi levyksi. Nosta se kakun päälle nopeasti, ettei marsipaani repeä.
9. Painele reunat siististi kiinni kakkuun. Leikkaa esim. pizzaleikkurilla ylimääräiset marsipaanit kakun reunoilta pois.
894723.jpg
10. Kaulitse mustaa marsipaania ja leikkaa siitä ohuempia ja paksumpia nauhoja pianon kieliksi. Koristeeksi voi lisätä vielä marsipaaniruusuja ym.
894724.jpg