Koristelu on aika yksinkertainen kun en ehtinyt paneutua kummoisempaan...
No, nyt huomaan kuvasta, että myös tuohon koskettimien alapuolelle olisi myös voinut laittaa mustan marsipaaninauhan erottamaan koskettimet kakun pinnasta. No voi hitsi!
Pohja:
6 kananmunaa
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Hedelmätäyte:
6 dl vispikermaa
½ dl vanilliinikreemijauhetta
2 banaania
100 g omenamarmeladia
100 g mansikkamarmeladia
Kostutus:
2½-3 dl vaniljasokerilla maustettua maitoa
Kuorrutus:
n. 300-400 g marsipaania
(en punninnut)
2. Kaada massa voideltuun kakkuvuokaan ja paista +175 ast. noin 40 minuuttia.
3. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.
4. Leikkaa kakku 3 osaan sahalaitaisella veitsellä.
8. Kaulitse marsipaani noin 2-3mm:n paksuiseksi levyksi. Nosta se kakun päälle nopeasti, ettei marsipaani repeä.
9. Painele reunat siististi kiinni kakkuun. Leikkaa esim. pizzaleikkurilla ylimääräiset marsipaanit kakun reunoilta pois.
Kommentit