3 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
1 dl rouhittua taloussuklaata
2 rkl kermaa tai maitoa
1 tl raastettua sitruunankuorta
2. Lisää munat yksitellen vatkaten.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilöiden taikinaan.
4. Jaa taikina kahteen osaan. Sekoita toiseen taikinaan kaakaojauhe sihdaten, suklaarouhe sekä kerma.
5. Sekoita toisen taikinan joukkoon pieniä ananaskuutioita ja hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta.
6. Levitä suklaataikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan rangasvuoan pohjalle.
7. Levitä päälle ananastaikina.
8. Paista kakkua +175 ast. uunin alimmalla tasolla 55-60 min.
9. Siivilöi kakun pinnalle tomusokeria ennen tarjoamista.
Kommentit