Kylmäsavulohikakku

105245.jpg

Tässäpä erittäin nopea tekoinen voileipäkakku.
Voit tehdä vaikka pari tuntia ennen vieraiden tuloa.
Olin kaupassa, kun alkoi tehdä mieli kalakakkua,
siispä ostin valmista kylmäsavulohisalaattia
kalatiskiltä, joka sisälsi:

kylmäsavulohta
remoulad-kastiketta
tilliä
punasipulia
yht. 700 g
 koristeluun:  kylmäsavulohta 300 g
tarvitset myös:  1dl kostutuslientä
muutama sekavuokaleipäpala
muutama ruisvuokaleipäpala
katkarapuja & tilliä koristeluun

105246.jpg
Laita tuorekelmua pöydälle reilusti.
Levitä sen päälle kylmäsavulohet
limittäin ja voitele päällys katkaraputuorejuustolla.
105247.jpg
Nosta halk.18cm:n vuokaan edell.
Laita muutama sekavuokaviipale, kostuta
ja sitten kylmäsavulohisalaattia.
Sitten ruisleipää, kostuta ja taas salaattia.
Viimeiseksi sekavuokaleipäpalat + kostutus.
105249.jpg
Nosta kelmu ympäriltä ja kääri lisää että peittyy.
Anna hiukan vetäytyä, tai nosta pakkaseen.
Voit tehdä tämän pakkaseen valmiiksi juhlia varten
tai tarjota parin tunnin kuluttua.
(Valmis salaattihan on jo maustunut aika hyvin)
Kumoa tarjoilualustalle ja koristele miten haluat.
Nyt lähden maistelemaan itse kakkua...
105357.jpg
Ja tässä kuva 6 tuntia kakun kumoamisen jälkeen,
eli hyvin pysyi kuosissaan eikä täytteet valuneet.