Muuttelin saamaani kahvikakun ohjetta. Lisäsin appelsiinituorejuustoa ja valkosuklaata väliin. Kun en malttanut odottaa seoksen jähmettymistä, menin kumoamaan sen liian aikaisin jolloin seos lähti valumaan...kiireesti pakkaseen ja kun kumosin uudelleen, oli se valunut reunoille.
Mutta maku oli näköäkin parempi, todella suklainen!

Appelsiinisuklaakakku
239506.jpg
3 munaa
2 dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
175 g voita
100 g tosi tummaa suklaata
100 g taloussuklaata
väliin:
200 g appelsiinituorejuustoa
100 g valkosuklaata sulatettuna
3 liivatetta
1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää sekoitetut jauhot, pehmitetty voi ja sulatetut suklaat.
2. Paista +175 ast. noin 1 tunti uunin alatasolla.
3. Kun kakku on jäähtynyt, kumoa ja leikkaa puolestavälistä kahtia.
4. Laita yläosa takaisin kakkuvuokaan ja lisää täyte. Sen jälkeen toinen puolisko kakusta, anna jähmettyä hyvin jääkaapissa ja kumoa uudelleen.