Valkosuklaamustikkaleivokset
279429.jpg
5 dl vispikermaa
150 g mustikkamarmeladia
200 g vaniljatuorejuustoa
½ dl sokeria
5 liivatelehteä
100 g valkosuklaata
kääretorttulevystä painettuja pohjia 12 kpl

1. Paista kääretorttu tai kuten itse tein, otin pakkasesta pienen kakkupohjan, leikkasin sen 3 osaan ja painelin ympyrämuotilla palat.
2. Valmista täyte. Vispaa kermaa ja lisää siihen vaniljatuorejuusto, sokeri, marmeladi ja liotetut liivatelehdet.
3. Laita silikonivuoan pohjalle sulatettua valkosuklaata, sitten täytettä ja lopuksi paina pohja päälle. Kostuta vielä pohjat kevyesti.
279428.jpg
4. Anna hyytyä pakkasessa pari tuntia. Painele varovasti leivokset silikonivuosta ulos.
5. Kiehauta hyytelösokeri ja lisää siihen vähän vaaleanpunaista elintarvikeväriä. Sivele valkosuklaan pinta hyytelösokerilla.Voit koristella joko marjoilla, suklaalla, kukilla tms.