Makoisaa Uutta Vuotta 2007!

Pupu-kakku
321631.jpg
Pakko oli kokeilla, että miten tuolla myynnissä olevalla pupu-vuoalla onnistuu kakun paisto ( kokeilin siis omaa).
4 munaa
1½ dl sokeria
1½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi ja sekoita varovaisesti ettei kuohkeus häviä. Voitele ja korppujauhota kumpikin pupuvuoan puolisko hyvin.
Laita pupuvuoan toinen puolisko makulleen ja täytä massalla piripintaan. Laita toinen puolisko (jossa on pieni ilmareikä) päälle ja paista 175ast. n.45min.
321632.jpg
Anna hieman jäähtyä ja irrota yläosa, kumoa sitten toinen puolisko. Nostin pupun heti pystyyn ja annoin jäähtyä seuraavaan aamuun.
Täytteeksi tuli meidän Onnin toivomuksesta mustikkamarmeladia+kermavaahtoa johon rouhin muutamia pätkissuklaita.Kakun leikkasin 6 osaan.
Päälle pursotin 250g suolatonta voita+500g tomusokeria (sekoita) jonka värjäsin vaaleanpunaisella elintarvikevärillä. Rusetin tein pikaisesti sokerimassasta.
Ps: Joku unohtui...nimittäin näköjään pupun nenänpää :)