Juustokakku

554248.jpg
Pohja:
150 g voita tai margariinia
1/2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1-2 rkl vettä
Täyte:
400 g Philadelphia-juustoa
200 g maitorahkaa
2 dl vaahdotettua kermaa
4 munaa
1½ dl sokeria
1 tl raastettua sitruunan kuorta
1-2 tl sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
Sekoita voi/margariini ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja kananmuna ja lopuksi vesi. Taputtele pohja irtoreunaiseen vuokaan, ylös asti. Sekoita täytteen kaikki aineet hyvin keskenään.
Paista +175 asteessa noin 45 min. Kakku on "tutisevaa" keskeltä, mutta hyytyy kylmässä. Eli anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua, mielellään seuraavaan päivään.