Kermasarvet
503351.jpg
Käytin sarviin sunnuntain isoja lehtitaikina levyjä. Hillon ja kerman laitan aina tavalliseen paksua muovia olevaan pussiin, kermapussin kulman leikkaan vähän auki, tylla pussiin ja sitten kerma.
503355.jpg

Kaulitse lehtitaikina levy pituussuunnassa niin, että levy on noin 45-50 cm pitkä. Leikkaa puoliksi ja leikkaa puoliskot 6 osaan. Voitele kananmunalla nauhojen toinen reuna. Kieritä nauha tötterön ympärille aloittaen ohuemmasta päästä. Laita uunipellille jättäen nauhan häntä tötterön alle. Lehtitaikina levyistä tulee yhteensä 24 sarvea.
503353.jpg
Paistoin leivinuunissa +250 astetta. Sähköuunin lämpö voisi olla +225 astetta. Aikaakaan en osaa sanoa, kun leivinuunissa paistuivat niin hitaasti. Mutta kun näyttää olevan kypsiä niin pois vaan! Jäähtyneiden sarvien sisään pursotn vadelmahilloa ja kermavaahtoa. Päälle sihtasin vielä tomusokeria.