Lisäsin myös vadelmia, pohjasta olisi tullut rapsakampi, kun olisi tehnyt isompiin vuokiin tai laittanut noihin 18cm:n vuokiin vähemmän taikinaa.
2 kpl keksipohjia:
75 g sunnuntai-margariinia
½ dl sokeria
80 g mantelijauhoa
1½ dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
Täyte:
2 dl löysästi vaahdotettua kermaa
2 prk Bulgarian jogurttia
200 g vadelmia
3 rkl hunajaa
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
7-8 liivatelehteä
2. Pingota leivinpaperia irtopohjvuokiin ja painele pohjat niihin. Paista pohjia uunin keskitasolla +200 ast. reilut 10 minuuttia.
4. Anna hyytyä seuraavaan päivään ja ripottele pinnalle tomusokeria. Koristella voi millä vain! Minulla oli kaapissa valmis balleriina, joten sai luvan päätyä tähän kakkuun :)
Kakun mausta saatte kuulla juhannuksen jälkeisellä viikolla! Leivoin kakun Kainuun radion toimittajalle, joka teki radiohaastattelun. Ohjelma tulee siis näillä näkymin viitenä päivänä viikossa iltapäivällä hieman klo:13.00 jälkeen iltapäivällä. Ja Kainuun radioaalloilla, tosin saattaa se tulla nettiinkin...ilmoittelen ehkä sitten jos sinne tulee?
Kommentit