Rahkavoitaikina:
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
125 g voita
125 g rahkaa
Täyte:
2 prk tonnikalaa
1 sipuli
100 g juustoraastetta
100 g valkosipulituorejuustoa
1 dl sipulisekoitus-cuisinea
1 tl pippurisekoitus rouhetta
(paprikaa, aurajuustoa)
2. Pyöriä taikina palloksi ja laita kelmun sisässä jääkaappiin noin tunniksi.
3. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
4. Oohjaa voi esipaistaa uunin alatasolla +200 ast. noin 5 minuuttia.
5. Sekoita täytteen ainekset keskenään, paitsi lisää lopuksi pinnalle halutessasi aurajuustoa ja paprikaa, jätä hieman juustoraastetta pinnalle ripoteltavaksi.
6. Laita uuniin takaisin ja paista vielä noin 30 minuuttia.
Kommentit