100 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
½ dl marianne-crushia
2. Sekoita jauhot keskenään ja lisää vuorotellen maidon kanssa varovasti käännellen joukkoon, lisää lopuksi marianne-crushit.
3. Voitele vuoka kevyesti (ensimmäisellä kerralla) ja kaada massa vuokaan.
4. Paista uunin alatasolla +175 asteessa noin 45 min.
6. Värjää ensin Herra Hakkaraisen valkoiset osat ja värjää sitten vasta loput suklaat.
6. Ripottele suklaan värjäykseen tarkoitettua jauhetta vähän kerrallaan suklaaseen välillä sekoittaen kunnes väri on oikean sävyistä. Värjää siniset, keltaiset ja punaiset osat.
7. Ruskeisiin kohtiin voi käyttää tummaa suklaata tai kaakaojauhetta.
Kommentit