150 g voita
2½ dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
1 tl soodaa
1½ tl leivinjauhetta
100 g tummaa suklaata rouhittuna
1 dl kermaa
2 banaania
Kuorrutus:
250 g suolatonta voita
500 g tomusokeria
kaakaojauhetta
- Vaahdota voi ja sokeri hyvin, lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, soseutetut banaanit, rouhittu suklaa ja kerma.
- Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa +175 c˚ noin 55- 60 minuuttia.
- Anna kakun jäähtyä hieman ennen kumoamista.
- Kun kakku on kokonaan jäähtynyt, valmista tomusokeri-voiseos ja värjää se kaakaojauheella ruskeaksi. kaulitse marsipaania ja leikkaa palat korvien, silmien , kuonon ja tassujen kohtiin. Pursota pienellä tähtityllalla kuorrutusta vieri viereen.
- Nosta kakku jääkaappiin että kuorrutus hieman kovenee.
Kommentit