Täyte:
200 g katkaraputuorejuustoa
1 punainen paprika silputtuna
200 g ranskankermaa
1 tilliruukku silputtuna (säästä hieman koristeluun)
1 punasipuli pilkottuna pieneksi
200 g majoneesia
2 prk (370 g) tonnikalaa
½ tuorekurkku pilkottuna
2 tl sitruunamehua
4 liivatelehteä
valkopippuria
vaaleita leipäpaloja
2. Painele kostutettuja leipäpaloja sinne tänne tasaisesti ja laita toinen kerron täytettä. Lopuksi pinnalle kostutetut leipäpalat, paina ne täytteeseen. Vielä kelmua päälle ja yöksi jääkaappiin.
3. Kumoa kakku ja koristele mielesi mukaan, kaappiin oli jäänyt kylmäsavulohta, johon painelin pikkurengas-muoteilla kuvioita, pursottelin reikätyllalla sivuja jne. Sekä tilliä ja mandariinilohkoja.
Kommentit