Tein tällaista kakkua eilen. En nyt jaksanat paneutua erityisesti koristeluun. Lehtitaikina on kaupasta ostettua, täytteen kehitin itse.
En ole vielä maistanut, eikä tee mielikään...mies sanoi että oli ihan hyvää, tiedä sitten?
Näyttää vaan minun makuuni hieman epäilyttävältä. Kerron sitten jos maistoinkin!

576172.jpg

600 g lehtitaikinaa
 Taikina:
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ dl mantelirouhetta
2 dl sokeria
150 g voita sulatettuna
100 g tummaa suklaata sulatettuna
100 g valkosuklaata paloina
2 kananmunaa
½ dl toffee likööriä
1 dl kiehuvaa vettä

1. Kauli voitaikina sen kokoiseksi että voit vuorata sillä voidellun ja korppujauhotetun suorakaiteen muotoisen vuoan.
2. Sulata voi ja anna hieman jäähtyä. Vatkaa sillä aikaa munat kevyksi vaahdoksi.
3. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, paloittele valkosuklaa joukkoon. Lisää nämä munavaahtoon jäähdytetyn voin kanssa. Lisää lopuksi likööri ja kiehuva vesi.
4. Nosta kansiosa päälle ja nipistä kiinni. Paista +175 ast. reilu tunti.
5. Anna jäähtyä hyvin ennen kumoamista.