1 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl kookoshiutaleita
200 g paistonkestävää mansikkamarmeladia
- Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi.
- Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten joukkoon.
- Sekoita vehnäjauhe, leivinjauhe ja kookoshiutaleet keskenään, lisää varovasti sekoittaen massaan.
- Voitele ja korppujauhota pieni sydän vuoka.
- Kaada puolet kakkumassasta vuokaan.
- Laita marmeladi pursotinpussiin ja pursota se kakkumassan keskelle sydämen muotoiseksi.
- Laita loput massasta vuokaan niin että marmeladisydän peittyy.
- Paista +175 c˚ noin 45- 50 min.
- Voit tarjota sellaisenaan, tai kuorruttaa marsipaanilla. Laita tällöin ohut kerros marmeladia marsipaanin alle.
Kommentit